Τον Σεπτέμβριο του 2003 τα «Μπισκότα Καρυδιού» κερδίζουν το χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό «Great Taste Awards 2003» που διεξήχθη στο Λονδίνο
Tον Μάιο του 2008, στις Βρυξέλες τα «Παξιμαδάκια Αμυγδάλου» βραβεύτηκαν με το «Superior Taste Award» 2 αστέρια και τα «Σταφιδωτά» με το «Superior Taste Award» 1 αστέρι από τον Διεθνή Οργανισμό «iTQi» (International Taste & Quality Institute).
Τον Νοέμβριο του 2010, 6 προϊόντα μας εκ των οποίων τα 3 ανήκουν στην νέα σειρά προϊόντων Gourmet, βραβεύτηκαν από τον ανεξάρτητο γερμανικό φορέα DLG. Αναλυτικότερα τα βραβευθέντα προϊόντα ήταν τα εξής: Μπισκότα Φουντουκιού (Χρυσό), Κουλουράκια Ελαιόλαδου (Ασημένιο), Μπισκότα Καρυδιού (Ασημένιο), Μπισκότα Σύκου (Χάλκινο), Μπισκότα Λεμονιού με Βασιλικό (Χάλκινο) & Σταφιδωτά (Χάλκινο).
Ένα ακόμα βραβείο για τα μπισκότα Dear Greece, το οποίο αυτή τη φορά απονεμήθηκε στην έκθεση SIAL Middle East 2015 που οργανώθηκε στο Αμπού Ντάμπι. Τα Εκλεκτά Μπισκότα Μαστίχας μας βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της έκθεσης, το συγκεκριμένο προϊόν εκτέθηκε σε ειδικό εκθεσιακό χώρο.
Η γνωστή εταιρεία σχεδιαστών Busy Building, που σχεδίασε την εταιρική μας ταυτότητα, βραβεύτηκε με το βραβείο δημιουργικότητας της Hermes.
Tον Μάιο του 2008, στις Βρυξέλες τα «Παξιμαδάκια Αμυγδάλου» βραβεύτηκαν με το «Superior Taste Award» 2 αστέρια και τα «Σταφιδωτά» με το «Superior Taste Award» 1 αστέρι από τον Διεθνή Οργανισμό «iTQi» (International Taste & Quality Institute).
Η σειρά των "Εκλεκτών" κέρδισε το βραβείο “red dot“ 2013, στην κατηγορία του σχεδιασμού των κουτιών συσκευασίας, ανάμεσα σε 6.812 συμμετοχές από 49 χώρες σε 21 κατηγορίες.